Voedings- en dieetadvies | Diabeteseducatie | Tabakologie

Isabel Malfait

Hutsepot met gebraad

Op een koude winterdag smaakt deze vers bereide hutsepot extra lekker! 

Je kan eindeloos variëren qua groenten, maar mijn favorieten zijn ui, selder, wortel, prei, spruitjes, rapen en savooikool. Samen met wat aardappelen laten garen in kippenbouillon en daarna door de passe vite om een zachte structuur te bekomen. Om het caloriebewust te maken, wordt er geen spek in verwerkt. 

Wel een lekker stukje vlees om erbij te serveren: Ardeens gebraad gemarineerd in een mengsel van mosterd met honing en gegaard in de oven. Smakelijk! 

 

Nutrisa is medeoprichter van:

 

Diabeteseducatie 

 

 

Ook in De Kindervriend te Rollegem, een multifunctioneel centrum voor kinderen met een beperking, wil de directie hun medewerkers een duwtje in de rug geven

...
 
 

Facebook